2012. június 11., hétfő

Anderson Pose


A last.fm-en jött velem szembe ez a magyar káoszmetál project, méghozzá privát üzenet formájában. Az Anderson Pose egy már 2006 óta működő (és sok tagcserén átesett) maximalista hobbi-zenekar, tekintve, hogy még csak most jutottak el odáig, hogy első három (gecijó) dalukat közzétegyék az interneten. Nyomják, hogy kiszabaduljanak a hétköznapokból, de már indulgat a szekér szépen lassan, most egy új dal keverésével, klipkészítéssel és első koncertjeik szervezésével foglalatoskodnak. A hívószavak: experi-metal-hardcore, Converge, Meshuggah, TDEP. Plusz némi elektronikus buzerálás (ezekben a dalokban még nem), és szerintem egy egészen kicsi poszt-metál fíling is nyakoncsíphető.
Én őszintén remélem, hogy hallunk még róluk, mert ezek alapján van bennük potenciál, és nem szaladtak komolyabban bele a 'core-műfajok (számomra hervasztóan unalmas) kliséibe sem. Várom az első koncerteket, meg az új hangzókat.

A bandcamp-en belehallgathattok, és ahogy ezen a honlapon lenni szokott, nagyvonalú adományokkal is bombázhatjátok a zenekart, a facebook-on pedig követhetitek az éppen aktuális töréneteket.

"Just stare and crave and fall 
Where the stars make dreams and dreams make stars 
living fine in Hollywood 
with no pain and a cool phrase, like: 
Do you feel "luck"? 

No"

2012. június 7., csütörtök

Future of the Left - The Plot Against Common Sense


A mcLusky romjain alakult, Wales-i  szőrösfaszú alternatívmocsoknoiseblowjobpunkrock banda új albuma. Szétfeszít. Download
És még egy videó. Régi bloggerkollégámat, Staley-t idézve: "2012 már borzasztó nehéz úgy epikus dolgot csinálni, hogy az ne legyen röhejes - az egyik lehetséges megoldás az, ha megfelelő mennyiségű geciládasággal tálaljuk."







2012. június 6., szerda

Yo!

Szevasztok. Elnézést az akaratlan távolmaradás miatt, sajnos egy hirtelen jött lehetőség miatt kénytelen voltam az elmúlt pár napot a valóságban éjszakai recepciósként tölteni a balatonon, egy feltöltésre, és majdnem minden egyébre teljesen alkalmatlan, lopott wi-fi kapcsolattal. De egy-két napon belül jelentkezem újra a megígért OFF! fesztiválajánlókkal. Addig is egy vicces kép alant egy kedves ismerősömnek hála. Béke.


Related Posts with Thumbnails