2009. április 5., vasárnap

Kettő melodikus halál metálkodó csapat


2008 - Whispers In The Void


2008 - Leto Destinatus

Semmi különösebb alkalom nem adódott, hogy kitegyek két, aránylag jól teljesítő melodikus death metal csapatot. Az egyik olasz, a másik pedig ausztrál.

A felső, Through Your Silence hasonlóan dolgozik, mint az előző Deadlock album, a Wolves. Annyi különbséggel, hogy itt nincsenek trance, dance, diszkó betétek, mint a német versenytársnál. Standard hossz, 38 perc, éppen elegendő az ilyen muzsikából. Ügyesek, felettébb ügyesek! Ha bejön a DARK TRANQUILLITY, THE HAUNTED, ALL THAT REMAINS, SOILWORK, AMON AMARTH, DISSECTION és az UNEARTH, akkor hallgasd meg ezt a debütkorongot is!


A Föld másik féltekén tanyázó együttes hallatán többször beugrott a finneknél és a svédeknél mozgó másodvonal néhány képviselője. (Insomnium pl.) Rendelkeznek egy csini billentyűs lánnyal, azontúl pedig megy a klasszikus riffek, sorok újrafeldolgozása egy kicsivel hangosabb köntösben. (Ez paradox volt, de nem baj) Megítélésük szerint a következőket elegyítik zenéjükben: skandináv melodic death metal, new wave American metal, old school metal és progressive rock elemek. Utóbbit nem fedeztem fel, de lehetséges, a többi stimmel. Az állandó hörgést a gittyós srác néha fellazítja dallamos énekkel igen jólesően.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails