2012. június 11., hétfő

Anderson Pose


A last.fm-en jött velem szembe ez a magyar káoszmetál project, méghozzá privát üzenet formájában. Az Anderson Pose egy már 2006 óta működő (és sok tagcserén átesett) maximalista hobbi-zenekar, tekintve, hogy még csak most jutottak el odáig, hogy első három (gecijó) dalukat közzétegyék az interneten. Nyomják, hogy kiszabaduljanak a hétköznapokból, de már indulgat a szekér szépen lassan, most egy új dal keverésével, klipkészítéssel és első koncertjeik szervezésével foglalatoskodnak. A hívószavak: experi-metal-hardcore, Converge, Meshuggah, TDEP. Plusz némi elektronikus buzerálás (ezekben a dalokban még nem), és szerintem egy egészen kicsi poszt-metál fíling is nyakoncsíphető.
Én őszintén remélem, hogy hallunk még róluk, mert ezek alapján van bennük potenciál, és nem szaladtak komolyabban bele a 'core-műfajok (számomra hervasztóan unalmas) kliséibe sem. Várom az első koncerteket, meg az új hangzókat.

A bandcamp-en belehallgathattok, és ahogy ezen a honlapon lenni szokott, nagyvonalú adományokkal is bombázhatjátok a zenekart, a facebook-on pedig követhetitek az éppen aktuális töréneteket.

"Just stare and crave and fall 
Where the stars make dreams and dreams make stars 
living fine in Hollywood 
with no pain and a cool phrase, like: 
Do you feel "luck"? 

No"

1 megjegyzés:

Honi írta...

mi van, bajnokok, fel ne adjátok, posztoljatok!!

Related Posts with Thumbnails