2009. június 24., szerda

Slim Cessna's Auto Club - Cipher (alt-country all-stars)

Az együttes, ahol Munly is játszik. A hideg futkos a hátamon, ahogy hallgatom. A verejték jégcsappá válik a nyakszirtemen s minden szőrszálam égnek mered, amint belekezdenek.
Két hang, két különböző karakterű ember. A csapat névadója, Slim Cessna, akinek a hangja a hangszere. Munly-t és egyéb kooperációit nem kell már bemutatni. Félelmetes egy figura. Hórihorgas alakjáról lecsorog az árnyék a színpad előtt szorongókra, az ember önkéntelenül is nyel egyet.

Sokan mondják, hogy aki igazán szereti a zenét, egyszer az életében muszáj megnéznie, mire képes a Slim Cessna's Auto Club a színpadon. [Mr. Vertigo a Slim Cessna's-ról]

Tradicionális zenékbe is irányt mutató zenéjük magán hordozza azt a fekete humort, amely Ambrose Bierce sajátja, azt a tartást, ami déli arisztokráciára oly' jellemző volt a post-Civil War érára (ez béna volt tudom), a white trash egyszerűségét, az amerikai kereszténység mély és elkötelezett hitét.

A Slim Cessna's az alt-country szcéna legnagyszerűbb zenészeit fogja össze. Így a szokásosan abszurd, groteszk, véres és még véresebb, szomorú, humoros és bizarr történetek alatt nagyszerűen kidolgozott conutry-rock-punk zenék zakatolnak. Olyan szokásos hangokkal és hangszerekkel építkezve, mint nagybőgő, bendzsó, gitárok, zongora, jódli, és természetesen a két mesélő hangja. [Mr. Vertigo]

2 megjegyzés:

tom írta...

Hát ez is b@szott jó,hatalmas köszönet ezért is.
Kapsz egy csokit.

Loopy írta...

Köszi. :D ;)

Related Posts with Thumbnails