2008. június 8., vasárnap

Amaseffer - Slaves For Life (oriental Power/Progressive Metal)

Képzeljük azt, hogy a Symphony X átköltözött Izraelbe és a újra szeretné írni a derék görög kalandjait. (The Odyssey) Az állandó nagyzenekari jelenlét itt is adott, ám társulnak a klasszikus hangszerekhez keleti népi hangszerek. A történet is kicsivel korábbi (bár, erre nem vennék mérget), ugyanis a Biblia Exodusát dolgozza fel.
A korong egy készülő trilógia első része. A három főt számláló csapatban nincs énekes, ezt nagylemezt is vendég vokalisták tömegével vették fel.
Példának okáért: Mats Levén (KRUX, ex-THERION, YNGWIE MALMSTEEN),Angela Gossow (ARCH ENEMY) és Kobi Farhi (ORPHANED LAND).

Ilyen illusztris vendégsor csakis egy mesélős, lassan kibontakozó, filmzeneként is funkcionáló, epikus progresszív metal muzsikát rejthet. Közel-keleti ízekért rajongók előnyben!

Második rész ->itt<-

In English: Let's imagine that Symphony X moved to Israel and would like to re-record The Odyssey. The classical orchestra is playing an important part in the LP, but it will cooperate with eastern, oriental folk instruments.

The story is even older, because the CD is about the Bible's Exodus. The ensemble sets up three musicians, there is no permanent vocalist. Therefore the band decided to invite some great vocalists from other bands: Mats Levén (KRUX, ex-THERION, YNGWIE MALMSTEEN),Angela Gossow (ARCH ENEMY) and Kobi Farhi (ORPHANED LAND).

Bocs, hogy tróger lett a fordítás, de fáradt vagyok.

4 megjegyzés:

fnrz írta...

ÉS honnan van pajzsuk? :P

Btw fuss már neki még egyszer ennek a kritikának, próbálj kötetlenebbül fogalmazn,és küldd el nekem mailben. And fel free to write a review in english too. ^^

Forest írta...

Ennyire tellett ma, bocs dude!

fnrz írta...

Az exodus és odüsszeus időbeli hasonlítgatásával azért még vitatkoznék, de azért megteszi :)

Ha holnap végeztem a rendőrségen (elkallódtak az irataim :\) akkor érkezik a kritik a manimalról is.

Forest írta...

Hirtelen megijedtem.O_O
okés, várjuk.;+)

Related Posts with Thumbnails