2008. június 16., hétfő

Deterior (egyszemélyes sludge/post gyönyörűség)

Nem szeretnék sok szót vesztegetni a Deteriorra , mert igazából ezt hallani kell a saját fületekkel. A lényeg az, hogy egy egyszemélyes nonprofit projectről van szó Andrew Arnold személyében, akinél erősen kinéz egy nagyobb kiadóhoz való szerződés, mivel annyira profin képes egymaga, minimális stúdiókörülmények között hozni az Isis/Cult of Luna által képviselt epikusabb Sludge/Post-metal vonalat,hogy arra nehéz kézzelfogható szavakat találni. A kézzelnemfogható szavak pedig ti. senkit sem érdekelnek. Az alábbi lineke pedig myspaces, illetve last.fm-es belehallgatási - és letöltési lehetőségekhez vezetnek, illetve terítéken van még a srác blogja, szóval oda lehet minden szépet s jót kommentelni.


Blog


myspace



navajon?

5 megjegyzés:

noobster írta...

most nem azért de erre van már egy blog nem? szövöszö maradjunk csak oriental unexpect-koppintás-metal blog.

fnrz írta...

Sőt nem is egy blog van erre, ezért behúzzuk a nyakunkat és beállunk a sorba szövöszö. Senki nem mondta, hogy itt bármi megkötés van zenék terén szövöszö, szóval ennyi erővel pornográjndot is kitehetnék, ha lenne benne legalább egy fikarcnyi eredetiség.

ps: szövöszö.

noobster írta...

:D
honnan jöttél rá mit akarok legközelebb kitenni?

post scriptum:
azthittem a szövöszö mellé már nem kell szmájli, de úgy látszik félreérthető lett, ugyanis a hangnemed sértődöttnek tünik. az internetes kommunikáció átka :/ biztosan csak képzelem

fnrz írta...

A tűnik meg hosszú ű. :P

Mondjuk holnap elvileg érkezik a cihedelikus grájd Nyia lengyelhonból, ha feltölti addig a séronóll.

noobster írta...

hiányzik a hosszú ü a billentyüzetemből :P (komolyan)
az a Nyia sem akkora szám szerintem, a psych jelző meg túlzás de majd rakok fel psychedelic black metalt ;)

Related Posts with Thumbnails