2009. január 5., hétfő

Merry Melodies for axemas


Igen, ez egy létező album, de most csak szégyentelenül elloptuk a borítót.

A death metal / grindcore / metalcore zenészeknek egy újabb genereációja nőtt fel, és mi sem bízonyítja ezt jobban, hogy Dallas referenciák helyett Dr. House és South park, sőt Harry Potter idézeteket hörögnek a srácok manapság. (És a Lord of the rings sem csak black metalban téma már.) Mivel ma töröltem le a tizedik olyan albumot ami tartalmazott Vicodin c. számot, ezért ennek megünneplésére (ennek tényleg semmi köze a karácsonyhoz vagy az újévhez, akkor késésben lennénk, az ugye meg ciki) íme egy exkluzív, kizárolagos, hivatalos sőtmitöbb officiális válogatás a blogunktól!
A nyolc számos válogatás gerincét egy egész ep adja, avagy ez az első négy szám, és mivel több benne a South park szöveg mint zene, ezért senkit se fog zavarni, hogy a zene maga valahol a Roadrunnercore és a NuclearBlastcore egyenes illetve scandinavian nu metal/vegetarian progressive grindcore egyenes metszéspontjában helyezkedik el.
Ezután valami noname zenekar uccsó Korog albumot nyuló grindcore-ja még mindig South Parkra reflektálva, majd politikailag inkorrekt death metal igencsak aktuális, Genocide On Gaza Strip címmel hovatovább In the Hall of the Mountain King nyúlás bevezetőriffel. Azok számára, akik még annyira se értenek a zenéhez mint én, elárulom, hogy a géppuskaropogás az nem riff. Persze én se tudom mi az a riff, csak sejtem, és megpróbálok úgy tenni, mintha. Ezek után Hermione Granger c. röfögös metalcore jön, narkolepsziás rohamként értelmezhető breakdownokkal. Végül pedig Eminem és a Napalm Death 59 másodpercnyi házasságra lép, és az élet értelméről értekezik.
Mivel ez az első ilyen válogatás, amit csak nektek készítettünk (csak tudnám mire fel ez a többes szám), ezért jó sok anyázós kommentet kérünk. Köszike.

u.i.
Teljesen véletlenül (na persze) 42,42 mega lett a cucc, úgyhogy Douglas Adams fanoknak kötelező. Én mondjuk utálom, dehát van, aki szerint az is van olyan alap, mint az espé.

4 megjegyzés:

fnrz írta...

Hát ez kurvajó, pont. :]

Illetve kötelező jelleggel tessék elkezdeni metalocalypset nézni. Adams pedig jó. Eredetiben természetesen. :sznob:

Forest írta...

Mondtam neki, hogy csináljon egy funeral doom-osat. Szigorúan 3 számmal. :]

fnrz írta...

Három? o.O
Egybe kell szerkeszteni egy esoteric, egy ataraxie és egy shape of deaspair számot (meg evokent, void of silencet, sípot, dobot, nádihegedűt, és japán szűzkurvákat) oszt jólvan. :]

noobster írta...

a francokat, úgy kezdödik hogy oktor-with tears as lullaby aztán comatose vigil-narcosis aztán valami funeralium

a void of silence-t úgyis csak az ének miatt szeretitek, az esoteric csak attól cool hogy korán kezdték, az evoken is alap, de nem csúcs
amúgymeg ilyen válogatásokat kizárolag poénmüfajokból érdemes, rendes zenéből egész album.

adamset meg szigoruan azóta utálom úgy igazán mióta azt mondtad hogy vonnegut ugyanolyan jó, te sznob.

:p :p :p

metalocalypse-t elkezdtem, majd eldöntöm hogy tetszik, de úgyis csak beszólni fogok miatta

Related Posts with Thumbnails